kamikaze napisał(a):

Nie przetłumaczysz tego i tak.
Reductio ad absurdum. Ciężko nazwać to dyskusją, skoro sam podajesz te postulaty pisu i dalej mówisz, że to jest partia prawicowa. Popierasz sprawiedliwy podział dóbr i mnie nazywasz tfu " komuchem".
Nie oglądam nic z tych rzeczy. Nie jestem komunistą nie będę tatuował sobie czerwonej gwiazdy. Nie przeszkadza mi krzyż jestem chrześcijaninem. Czerwonego raczej nie męczy Smoleńsk, bo jest to dobry temat zastępczy od poważnych spraw kraju.
Dodałbym jeszcze na koniec, że sporo osób pisze tutaj, że Korwin ośmiesza prawicę, bo mówi o Hitlerze, ale jak już trzeba podać konkretny przykład to nie potrafią znaleźć chociaż tak często o tym mówi, no ale jak przeczyta ze zrozumieniem, a nie powtarza z tv to już lipa. Natomiast te same osobniki nie zauważają tego, że taki Pis ośmiesza katolików, patriotów, cały kościół swoją działalnością.Tak, tak te ataki na katolików i środowiska patriotyczne w Polsce w dużej mierze przypisałbym PISowi. Zapewne to celowe działanie w myśl zasady divide et impera.
|
Uważasz że Lenin sprawiedliwie dzielił wspólnie wypracowane dobra? To jak możesz sie dziwić że ktoś cie nazywa komuchem?
A ty nie popierasz sprawiedliwego podziału dóbr? A jaki w takim razie?
Jeżeli wyjaśnienie okoliczności śmierci prezydenta i całego sztabu generalnego nazywasz tematem zastępczym to jesteś tak prawicowy jak palikot, winszuję.
Oczywiście że atak na kościół jest sposobem walki z PiSem. Natomiast w jaki to sposób PiS ośmiesza katolików to nie mam pojęcia. Trzeba mieć poważne zmiany żeby coś takiego wymyślić.
I na koniec. Z kim Mikke miałby rządzić? Konkretnie