Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2013, 19:02
kamikaze napisał(a):
Wracając jeszcze do pisu, to dziwne, że nikt nie poruszał tematu solidarności, która najpierw za pomocą kukiza narzekała, że kaczor daje sobie z donaldem po dziobie, albo teksty w stylu, że jest apolityczna i tak dalej, a nagle z postkomuną Pisowską się pokazuje. Widocznie takie były plany od początku, namieszać coś tego, że niby są fajni chcą zniszczyć bandę czworga, no ale Jareczek przecież nie pozwoli zniszczyć swojej kliki.
Może jeszcze wklej zdjęcie Hitlera, Mussoliniego i Korwina Mikke z napisem : "mordowanie milionów ludzi nie było celem Hitlera" lub Hitler "gdyby dziś stanął przed sądem, musiałby zostać uniewinniony"

http://wpolityce.pl/artykuly/57029-o...-celem-hitlera

Mądrzej nie będzie, ale przynajmniej poziom i sens Twoich wypowiedzi zostanie zachowany.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A teraz o gigantycznym sukcesie Platformy Obywatelskiej z 2008 roku, do którego teraz Tusk nie chce się przyznać....

Cytat:
Rząd: Olbrzymi sukces ws. pakietu, 60 mld przez 7 lat

Szczyt UE zakończył się kompromisem ws. pakietu klimatyczno-energetycznego. Radosław Sikorski powiedział, że premier Tusk osiągnął w negocjacjach olbrzymi sukces. W ramach mechanizmu solidarności w pakiecie, Polska ma dostać 60 mld zł w latach 2013-2020. - Donald, jesteś najbardziej skutecznym negocjatorem, jakiego znam - miał powiedzieć Sarkozy do Tuska.
- Wydaje się, że premier osiągnął olbrzymi, osobisty sukces - ocenił Sikorski. - Jak do państwa przyjdzie, będzie mógł powiedzieć "yes, yes yes" i jeszcze więcej, bo środki, które tu osiągnęliśmy, są jeszcze większe - dodał.

Jak podkreślił, szczyt "już zamknął kwestie związane z Traktatem Lizbońskim" i ws. Wschodniego Partnerstwa. - Ale to, co najważniejsze, to to, że Polska uzyskała zrozumienie dla swojej argumentacji w kwestii pakietu - ocenił szef MSZ.

- W ramach mechanizmu solidarności w pakiecie, Polska dostanie 60 mld złotych w latach 2013-2020 - powiedział UKIE Mikołaj Dowgielewicz. Wyjaśnił, że Polska wyda te dodatkowe pieniądze np. na cele społeczne, ekologiczne, rozwój infrastruktury energetycznej.

(...)
Zdaniem Dowgielewicza, przełomowa dla realizacji polskich postulatów była rozmowa Tuska z Nicolasem Sarkozym i szefem Komisji Europejskiej Jose Manuelem Barroso. - Prezydent Sarkozy powiedział do premiera Tuska, "Donald, jesteś najbardziej skutecznym negocjatorem, jakiego znam" - relacjonował Dowgielewicz.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...d_przez_7.html
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 01.07.2013 o godz. 19:28.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"