Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2013, 17:48
Cytat:
To nie jestem zainteresowany. A tobie ile płacą? Tak jak pisałem, mogę poprzeć każdego, kwestia ceny...
Andrzej to Ty?
http://www.youtube.com/watch?v=Kf22JzVLMxI

Apropo prowokatorów to użytkownik Drozd kojarzy mi się właśnie z takim kimś jak Andrzej Hadacz. Robi dużo szumu, czarny pijar, taki krzykacz, co drugie słowo to leming, ba, nawet według niego za Kaczyńskiego sportowcy lepiej się prezentowali niż za Tusków (i co z tego, że statystyki mówią co innego) bo czuli się godnie w Polsce. Każdy normalny człowiek powie, że z tymi najbardziej zaciekłymi obrońcami krzyża jak i z Drozdem (lemingiem_ jest coś nie tak. Także może Drozd to taki Andrzej Hadacz bis, hmm?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.