Wyświetl pojedynczy post
york09
Banita

Od: 04.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2013, 15:10
Żakowski i Sikorski otwarcie mówią o "zamachu w Smoleńsku". Też czują, że to nie był wypadek?
Pokaż mi jakiś filmik co otwarcie o tym mówią lub inne wiarygodne źródło. Skoro twoja wiedza podparta jest na art. z wPolityce to nie mamy o czym rozmawiać.

Jak się później okazało były to przejęzyczenia (poszukaj sobie)
A film z lipca 2010r to konferencja prasowa PISu. (tam nie było przejęzyczenia)
A skoro pan Antoni w lipcu ogłosił narodowi zamach to oczywiste że wcześniej z Jarkiem ustalili że z tragedii zrobią zbrodnię. A nowinę tą ogłosił po przegranych wyborach prezydenckich.
I pytam się jaką wtedy miał wiedzę na ten temat. Skoro nie było żadnych wyników.
A słowa "zamach" niejednokrotnie osobiście użyłem zamiast pisząc "katastrofa".
A o filmach dokumentalnych Gargas się nie wypowiadasz jak te dokumentalne filmy się zmieniają zgodnie z życzeniem Antosia.
Coś na temat świadków którzy widzieli uderzenie w drzewo, bez wybuchu. a w drugim filmie innych którzy widzieli jak samolot nad drzewem przeleciał i był wybuch.
A może między drzewami przeleciał? Zobaczymy w kolejnym dokumencie.

Ty mi tu cytujesz wypowiedź Palikota. Wszyscy wiemy jakie on miał podejście do L. Kaczyńskiego. Ale to nie było stanowisko jego parti tylko prywatna wypowiedz.
Czytałem nawet Antoś zamachowiec pierwszy spieprzył z Katynia nawet w Smoleńsku nie był. Ale czy można to traktować poważnie?

Ty to nazywasz przejęzyczenie
ludziska posłuchajcie słów Antosia

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ia,140466.html
Ostatnio edytowane przez york09 : 04.07.2013 o godz. 10:32.
Odpowiedz cytując