nesta napisał(a):

|
Tez mi sie wydaje, ze jest odwrotnie. To Bednarz jest kojarzony z idea testów wiec byc moze ktos chcial ta idee skompromitowac.
|
Nie sadze. Bednarz się odciął od całego procederu i przekierował temat na Kapkę i myślę ze nie jest to przypadek - czuł pismo nosem lub zwyczajnie nie był w temacie. Kapka ani nie odbił piłeczki do Bednarza ani też nie wypowiadał się w liczbie mnogiej. Także wydaje mnie się iż nawet jeśli nie jest jest to pomysł Kapki to jednak on dobierał osoby na testy i ponosi odpowiedzialność.
Kocur napisał(a):

Kropla skałę draży
Edit:
Mnie się to tak widzi że Bednarz puścił 'lejce' Kapki wyznaczając mu jakieś tam ramki finansowe a ten zwyczajnie odwalił manianę.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA