|
a czy idea testów w Wiśle Kraków nie była skompromitowana?Kilka lat temu Bednarz przywoził bramkarzy
których notorycznie odrzucał Kazimierski z pewnych względów, i zrobiono z tego szopke a z Bednarza jakiegoś idiote.
Teraz skoro Smuda podpisuje Niemca z 4 ligi i on na tle naszych piłkarzy sie wyróżnia, to dla mnie- mozna szukac nawet w klasie C. Jeśli znajdą piłkarza którzy zrobi różnice, nawet moze byc bez nogi i pracować 20 lat w MPO. Dla mnie liczy sie to co dany piłkarz pokaze na boisku a nie po za nim. Weszło i reszta szydzą z testów bo przeciez naczelne wartości naszego kraju to zawiśc i zazdrośc, ilu pilkarzy zazdrościło temu cwanemu Rumunowi czy Hajdukowi? pewnie ....a każdy.
Wielki Manczester United kiedys podpisał kontrakt z bezdomnym - Babą. u nas, jakby stao sie cos podobnego to by był lament płacz i szydera...u nas w lidze 60 razy słabszej niz Man Utd, gdzie jeden piłkarz czerwoncych diabłów za roczne zarobki mógłby wykupić sobie całą naszą ligę.
Nie wiem czy te testy skompromitowały idee testów w Wiśle, ale znam wiele wiecej wydarzeń które Nasz klub skompromitowały i kompromitują dalej.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
|