Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2013, 06:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No i widzisz? Wczoraj przeczytałem Twój post i nawet na te pierdoły nie chciało mi się odpisywać, a dzisiaj proszę:
Rada Nadzorcza (czyli Cupiał) zamknęła cyrk Smudzie, Kapce i Jacusiowi.

Jedyne czego żal, to Hajduka, bo potraktowano go chamsko i niepoważnie. Nieważne czy się nadawał czy nie - tak ludzi traktować nie wolno. Ale to akurat norma w naszym klubie, słoma od lat z butów wychodzi...
A mi ciebie żal.

Nigdy bym nie pomyślał, że taki twardy charakter jak ty pozwoli śię złąmać . Nie Smudzie i Kapce...a tu masz babo placek!
Popadłeś w w jakąś manie na ich punkcie! Zmarniałeś. Pewnie czujesz że ostatnio nie jesteś sobą .
Sam widzisz do czego doszło, odpuść im. Pokaż że jesteś od nich mądrzejszy...

Z Hajdukiem tęż wszystko porządku, kazał cię pozdrowić ! Z tego co mi wiadomo, chłopak jest najszczęśliwszym Wuefistą w Polsce.
Od kiedy wrócił do rodzinnej miejscowości , tylko Jacek to, bo JAcek tamto...a do Smudy to nawet z knajpy wczoraj dzwonił. Pół godziny rozmawiali, wszyscy patrzyli !
Zdzisiu ma sie sam odezwać, puści bita z nowego telefonu.

Chłopaki w ostatnią noc Hajduczka, zorganizowali "zieloną" noc. Zaczęło się niewinnie. Taka skromna domóweczka z lokalnymi dupczkami.
Fajny klimacik , troszkę koko, Celine Dion wpasowała się w tle i ....bęc!
Franek z Zdziskiem najebani wpadli. Gorzoły było tyle że Krzoska na dwa razy rowerem z siatami jechał. Dziewczynki przy pierwszej okzjii się zerwały, miały pewnie dość patataj na kolanach to Frankowi a to Zdziskowi. Nakaz mówienie do siebie tatuśku, przemilczę
Zapowiadało się miło a skończyło się jak zawsze czyli szamotaniną, pawiami i urwanym filmem.
Dopiero nad ranem się połapano że brakowało Rumuna ...

...Zdziskowgo Iphona5 i Nokii 3210 Smudy. To tak w grubszym skrócie.

Z tego co opowiadają znajomi i żona Hajduka, to zgrupowanie go odmieniło. Spełniło się jego marżenie i zresztą widać jaki dumny po okolicy chodzi. Dwie kary 16gb zdjęciami zapełnił, meczówkę i treningówkę odało się mu zawinąć...jest szcżęśliwy! Wolfie, nie musisz się o niego martwic.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 30.06.2013 o godz. 06:23.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując