Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2013, 00:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bo ja wiem? Ty od lat trzymasz stały, niski poziom.

Sprawdzanie amatorów albo 30-letnich półamatorów którzy nigdy nie grali wyżej niż obecna trzecia (dawna czwarta) liga jest niepoważne dla klubu ekstraklasy.
Podobne akcje miały miejsce przed bankructwem Pogoni Szczecin, kiedy z drużyną testowali kibice. Widać zmierzamy w tym samym kierunku.
Dziękuję. Nawet nie wiesz jaką sprawia mi przyjemnoiść to , że ludzie wiedzą czego się po mnie można spodziewać.
Natomiast co się tyczy Ciebie to bywasz tak samo nie przewidywalny jak Sikorski walący na pustaka .
Wijesz się w mule , coś tam bełkoczesz...ale już wy.......isz, to konkretnie!\
Potrafisz tak polecieć po bandzie że przez kilka stron próżno kolegi szukać.

Wracając do tematu.
Nie wiesz tego, jakiego numeru bramkarza szukamy. Jęsli trzeciego to testy są jak najbardziej wskazane. Bez zbędnego wydawania kasy w zupełności wystarczy solidny 2-3 ligowiec...bramki w ekstraklasie są tych samych rozmiarów.
Pogoń czy ŁKS bankrutowału z braku pieniędzy i zaniechania pomocy od właściciela, a nie przez testowanych kibiców . I zgadzam się z tobą... my zmierzamy w podobnym kierunku.
Jedyna nadzieja w Cupiale.
A że jest właścicielem , nie figurantem już kupę lat, więc myślę że Biała Gwiazda jest czymś więcej niż tylko głupia zabawka. Pomoże klubowi jeśli zajdzie taka potrzeba.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 29.06.2013 o godz. 01:11.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując