Gwiaździsty napisał(a):

|
Ludzie, ale na Wislę chodzimy od lat nie dlatego, że lubimy sobie mecz oglądnąć (lubimy ale to przy okazji) tylko dlatego, że kochamy ten klub. I chodziliśmy gdy grał w II lidze a nawet jeździliśmy za nim. Dlatego teraz jak czytam te zawodzenia i płacze bo skład mamy gorszy niż w tłustych latach to szlag mnie trafia. Mamy jaki mamy i h.. z tym. Jesteśmy Wisłą Kraków. Kto tego nie rozumie niech spier.... z pokładu, i idzie się wypłakiwać gdzie indziej.
|
Równie dobrze mogę zarzucić tobie, że w dupie masz dobro Wisły. Wisła Kraków, to iluś tam zawodników i zawodniczek, w iluś tam dyscyplinach, kibice i historia. Wszystko
jednocześnie. Teraz, zamiast starać się, aby nasze barwy reprezentowali ludzi tego godni, mamy jakieś łajzy(Smuda, Kapka, ....a, student z Rumunii), a ty wyskakujesz z tekstem, że jebać to. Jak prezesem zostanie Majchrowski a trenerem Stawowy, to też powiesz, że jest ok i kogo to obchodzi? Zgodzisz się chyba, że obecni pracownicy Wisły Kraków SA kompromitują klub? Jak można na coś takiego pozostawać obojętnym i dziwić się ludziom, że szlag ich trafia?! To jakiś wyższy poziom absurdu. Kibic nie ma nic przeciw degrengoladzie jego klubu i jednocześnie ma zastrzeżenia do innych kibiców, którzy wyrażają z tego powodu swoje niezadowolenie.
Każdy, kto akceptuje obecny stan rzeczy, albo zwariował, albo znacznie lepiej niż ja potrafi analizować rzeczywistość i widzi coś, czego ja nie dostrzegam- sens tego, co się teraz w Wiśle dzieje.
palikot napisał(a):

|
No to zastanów się co muszą czuć żydzi dostając cały czas w....... od kilku lat na non stopie
|
A kogo to obchodzi? Oni po to są, żeby przegrywać.