Wyświetl pojedynczy post
Spokolokoełrokoko
Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2013, 20:05
dizzy napisał(a):Wyświetl post
Mnie w tym wszystkim razi niekonsekwencja.
Bo z jednej strony jest w klubie jeszcze kilkunastu przyzwoitych zawodników i jak mniemam solidnie opłacanych. Przynajmniej są to dobrzy ligowcy.
A tak poza tym nic, żadnych sensownych, perspektywicznych rezerw. Dla uzupełnienia składu urządza się totalną i przypadkową łapankę jakby klub nie miał kasy już na nic.
Po co jest tu Smuda? Nie pracuje za czapkę gruszek. A z materiałem pilkarskim jaki mamy to on niewiele uczyni. Już rozsądniej byłoby mieć tańszego trenera choćby na dorobku a w zamian za to pozyskać jakichś sensownych piłkarzy.
Jeśli ze Smudą to powinniśmy się wzmacniać. Jeśli łapiemy co popadnie, tniemy koszty itd. to Smuda pasuje tu jak kwiatek do kożucha.
Wymień tych kilkunastu przyzwoitych i dobrych ligowców...
Jest kilku z potencjałem ale nazywanie ich dobrymi to nieporozumienie zwłaszcza po słabej wiośnie. Ci z potencjałem to: Mały, Chavez, Sarki, może Stolarski, od biedy Głowa, od biedy Wilk, od wielkiej biedy Bunoza, od jeszcze większej biedy Rafał, a od biedy największej która i tak pewnie skończy się śmiercią głodową Gumożuj. Gdzie masz tych dobrych ligowców?
Co do rezerw się zgadzam. Rezerwy dostały w....... 3:0 od 3ligowca grającego dzień wcześniej mecz w swojej lidze.
Co do Frania też się zgadzam. Jeżeli Franiu miał jakieś sukcesy z klubami to tylko wtedy gdy miał w nich dobrych zawodników. Z zawodnikami z wątpliwym potencjałem uzupełnionymi szrotem nie osiągnął nic a nawet potrafił spuścić klub z 2 ligi.
Odpowiedz cytując