Wyświetl pojedynczy post
Kibic_z_Częstochowy
Junior Member

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2013, 16:26
Savik napisał(a):Wyświetl post
Śmieją się z Twojego Klubu a Ty im jeszcze oglądąlność nabijasz?

Żałosne :(
Z tego co wiem to kibice budują klub, tak? Mam takie samo prawo do chwalenia jak i do krytykowania , czy wyśmiewania żenującej 'polityki transferowej'. A na pewno nie będe stał obojętnie jak takie gówno się dzieje w klubie i nie będę udawał, że jest ok, jak nie jest. Wisła zatrzymała się 12 lat temu i stoi w miejscu, gdy inne zespoły rozwijają się tak jak przystało. Bronicie Cupiała i mówicie, że tyle zrobił dla Wisły, że jest nietykalny i bez niego byłoby jeszcze gorzej... Co szukalibyśmy zawodników zamiast w Hong Kongu to w Wietnamie? Gorzej być nie może i sami to wiecie. Nie znam dobrze historii, układów na lini Telefonika-Wisła, bo interesował mnie tylko aspekt sportowy i nie zaglebiałem się w działania zarządu, ale czy waszym zdaniem Cupiał był dobrym, przedsiębiorczym prezesem? Oprócz tego że miał kase, to czy jego działania były słuszne i dobre? Mieliśmy milion trenerów, niektórzy po kilka razy wracali, baza treningowa nie ruszona, szkolenie młodzieży na nędznym poziomie, stadion katastrofa, funkcjonowanie klubu jak za komuny, zero świeżego spojrzenia na sport, brak pójścia z duchem czasu (nie, nie, wyszukiwanie zawodników na youtubie się nie liczy), otaczanie się takimi ludźmi jak Kapka, czy Bednarz, brak profesjonalizmu, itd.? Czy waszym zdaniem, Cupiał jest na prawde dobrym prezesem, bo moim zdaniem potencjał Wisły w czasie kiedy odnosiła sukcesy został wykorzystany w 20%, a Cupiał gdyby nie pieniądze w każdym innym klubie zostałby wywieziony na taczce.
Odpowiedz cytując