Dariook napisał(a):

|
I tak ciezko będzie przebić upadek intelektualny wlasnych kibiców......Testy wlasnie do tego służą. ....... Co w tym dziwnego ze grac 2 czy 3 ligi trudni sie czyms poza piłką? Pewnie ciężko utrzymać rodzine za takie pieniądze jakie sa na niższych szczeblach. Przynajmniej chłop jak przerwie karierę to ma dalszy cel.....
|
Oczywiście.
Różnicy sportowej pomiędzy Ekstraklasą a III liga nie ma. Przynajmniej w Wiśle.
Tak samo dla Kapki nie ma w różnicy pomiędzy amatorem i zawodowcem - ważne kto go poleci i za ile. Smuda sprawdzi.
Nie mam nic do chłopaka - przynajmniej w przeciwieństwie do Rumuna nie oszukuje. Tyle że Kapka powinien się stanowić czy sprawdzając III ligowych* piłkarzy na testy z I-ą drużyną nie działa na szkodę klubu. Albo przynajmniej publicznie powiedzieć wedle jakiego klucza zaprasza na te testy.
* i bezrobotnych
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA