Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2013, 09:37
york09 napisał(a):Wyświetl post
Uf Antonio już w lipcu 2010 roku wiedział że to zamach i zaczął szukać przyczyn,
Prosimy o potwierdzenie tego stwierdzenia "że już wiedział" w lipcu 2010 r.. Z lipca 2010 r. pamiętam tylko, że większość lemingów na czele z Palikotem twierdziła że to Kaczyński ma krew na rękach i jest winny katastrofy:

"Tak, bo uważam, że jeżeli jest prawdą, a to jest najbardziej prawdopodobne, że Lech Kaczyński jest winien tej katastrofy, to oczywiście rodzina powinna mieć odwagę przeprosić innych, niezwiązanych z PiS, którzy też zginęli "
" Głupota, bezmyślność, pycha i ego Lecha Kaczyńskiego doprowadziło do tragedii"
"To on ma krew na ręku ludzi, którzy zginęli w katastrofie "

pierwsza to jego słowa iż to rosyjscy kontrolerzy naprowadzali na śmierć
Co zostało potwierdzone m.in. w Raporcie Millera:

potem sztuczna mgła hel
Znajdź mi w materiałach z posiedzeń Zespołu Parlamentarnego oraz wydawanych opracowaniach informację o tych "teoriach Macierewicza":

http://www.smolenskzespol.sejm.gov.p.../dokumenty.xsp

dobijanie rannych
Kolejne kłamstwo, znajdź i zalinkuj wypowiedź Macierewicza lub ZP o dobijaniu rannych.

york09 napisał(a):
Czy nie uważasz że tych przyczyn za dużo znalazł jak na zamach?
Przeczytaj "28 miesięcy po Smoleńsku" lub którąkolwiek wcześniejszą pozycję ZP i przestać przypisywać ZP wszelkie teorie jakie tylko gdzieś tam się pojawiły lub ktoś gdzieś wrzucił w net.

york09 napisał(a):
A wystarczyło polecieć na inne lotnisko skoro wiedzieli że kiepskie warunki do lądowania i nic by się nie stało.
Łap, to też od Komisji Millera:

york09 napisał(a):
A tak nawiasem mówiąc W którym innym państwie politycy wyjaśniają katastrofy lotnicze.
Chodzi Ci o to, że polityk Jerzy Miller stał na czele Komisji Badającej Katastrofę, mimo że równocześnie był sędzią we własnej sprawie jako Minister MSWiA?

Nie znam także innego kraju niż Polska, gdzie do wyjaśnienia katastrofy lotniczej nie jest konieczne badanie wraku i wrakowiska, wykonywanie sekcji zwłok, zabezpieczenie , zinwentaryzowanie miejsca katastrofy, a podstawą do wydania werdyktu są amatorskie zdjęcie blogera skradzione z internetu.Tak, to prawdziwy ewenement!

Cytat:
BBudowniczy zobacz co zrobiła gęś ze skrzydłem samolotu wis.la/tlihs BBudowniczy-Odpowiedz mi co twardsze 40 cm brzoza lub ptak.
No no, a to gęś uszkodziła konstrukcję skrzydła czy tylko uszkodziła poszycie? Znajdź teraz przykład, gdzie ptak urwał skrzydło samolotu.

Cytat:
BBudowniczy Pokazujesz fotki brzozy ale w/g Antoniego nie było żadnej brzozy. To w końcu jak to z tą brzózką jest była albo nie? bo teraz to już sam nie wiem.
Już Ci się coś miesza, bo to nie ja wrzuciłem. Ale OK, gdzieś to wyczytał że "Antoni" stwierdził, że nie było żadnej brzozy? ZP twierdzi, że brzoza nie miała wpływu na katastrofę, gdyż samolot przeleciał nad nią, nikt nie twierdzi że brzozy nie było.

Jak widać, poza elementarną wiedzą z techniki, coraz bardziej pokazujesz braki także w zakresie logiki i umiejętności pojmowania świata, za to dość nieźle opanowaleś sztukę sprowadzania wszystkiego do absurdu.

PS. To jak z tym skrzydłem i kilkoma żeberkami. No i co z tym bezrobociem tam gdzie PiS?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując