iq1000 napisał(a):

Od "góry"? Wtedy w ogóle nie wszedłby na boisko.
Nasi kopacze zobaczyli, że to amator, więc bali się mu podawać, żeby nie stracił piłki
|
I co na to Smuda? Postaw się na jego miejscu. Chcesz sprawdzić kolesia, wstawiasz go w 50-tej minucie, wieszasz na nim oko i...... nikt mu nie podaje. Pierwsze co przychodzi do głowy to zrugać ekipę i kazać grać na 'nowego' - w końcu po to wyszedł na boisko by pokazać co umie.
Mnie się jednak dalej wydaje że Rumun został do końca na testach i wyszedł na sparing tylko po to aby psów nie wieszać na 'królu YouTube'a'. Aby nie pogarszać sytuacji w mediach ekipa dostała szlaban na wszelakie podania do turysty - miał jedynie wybiec i pobiegać do końca meczu, co mu i tak, sądząc po relacji, koślawo wyszło.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA