Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2013, 10:19
york09 napisał(a):Wyświetl post
Prokuratura nie potwierdza wybuchu na pokładzie Tu-154M
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
I znowu rozlegnie się płacz wyznawców "Religii Smoleńskiej".
Napisano tam również :

"Jak dowiedział się "Nasz Dziennik", wykrytych na wraku tupolewa śladów materiałów wybuchowych czy też substancji o podobnej do nich budowie chemicznej nie można, zdaniem biegłych, uznać za efekty gwałtownego spalania, czyli eksplozji. Nie znaleziono śladów, które potwierdziłyby wybuch w ostatniej fazie lotu."

Zaraz rozlegnie się płacz wyznawców Sekty Pancernej Brzozy, że TNT oznacza "to nie trotyl", a ślady materiałów wysokoenergetycznych występują w Smoleńsku i na księżycu w sposób naturalny... Broń Boże, nie należy z tym wiązać jakichkolwiek podejrzeń. W końcu "pojawienie się na wyświetlaczu użytego urządzenia napisu TNT nie jest tożsame z wykryciem trotylu",bo detektory zazwyczaj wykrywają pastę do butów i wędliny.
Od czasu komunikatu prokuratury o kradzieży luksusowego espero szefa policji, który przypadkiem dostał od złodzieja kulkę w łeb, nic mnie już nie zadziwi.

york09 napisał(a):
Te wszystkie Laski mają dostęp do konkretnych materiałów
A mają dostęp do wraku samolotu i rejestratorów lotu? Lista "konkretnych materiałów" których te Laski nie otrzymały od Rosjan do dzisiaj znajduje się tutaj od strony 5 do 25:

http://smolenskcrash.eu/uploaded/Pol...aportu-MAK.pdf

Równocześnie te Laski wraku i wrakowiska nie badały, bo cytat:

Cytat:
Ze względu na cel przyjęty przez Komisję uznała ona, że jej praca nie wymaga badania miejsca katastrofy, ani badania wraku. Do ustalenia przyczyn wystarczyło badanie trajektorii lotu do zderzenia z brzozą. Mimo to Komisja oglądała szczątki samolotu i wykonała szereg zdjęć zarówno wraku samolotu jak i terenu katastrofy.

york09 napisał(a):
ale czy ktoś widział chociaż jeden niepodważalny dowód eksperta Antosia?
TAWS38
FMS
TNT

AS82 napisał(a):
Myślisz ,że tych wynawców to obchodzi , wyjdzie Macierewicz i znów im wyłoży prawdę objawioną.
To jak to było Panie hihihaha z tym lotem : wojskowy, cywilny? A Błasik to "najebany" pałętał się po kabinie pilotów czy tylko wałęsał? Pomyśleć że facet wierzący w takie bzdety śmie kogoś tu nazywać "wyznawcą" i pisać o "prawdach objawionych".
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując