serek.c2 napisał(a):

|
A na jakich badaniach opiera swoje twierdzenia prokuratura, że jej tak ufasz? Na wyznawców to wyglądacie mi raczej Wy, łykający od samego początku wszystkie brednie jakie wrzuca Wam do obiegu prokuratura i inne Laski...
|
Te wszystkie Laski mają dostęp do konkretnych materiałów a nie jak Expert Antoś do materiałów z internetu i na tej podstawie wymyśla" niepodważalne teoria."Oczywiście ma na to dowody...ale czy ktoś widział chociaż jeden niepodważalny dowód eksperta Antosia?
Słyszałem ostatnio że ta plandeka którą przykryty był wrak ma być rozwieszona pod kopułą w Częstochowie jako "Całun smoleński" . Będą się mieli do czego modlić wyznawcy smoleńscy.
Powiedz mi tak Droździe, bo przyczepiłeś się do tego TNT. Skoro to był zamach przygotowany przez rządy Polski i Rosji, to co za idiota użył by tak prymitywnego materiału jakim jest TNT. Przecież tego potrzeba by było walizka o taki C4lub inne, to wystarczyło by pudełko od zapałek. A przypuszczam że są materiały które nie zostawią po sobie śladu.