Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2013, 09:55
nesta napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko zastanawia skąd się wział ten nagly zjazd w doł i nagla pustka w kasie. Sk.. jakim jest robienie z Holdendrow kozlow ofiarnych i zderzakow na niezadowolenie kibicow, komentowal nie bede, bo kazdy czlowiek na poziomie powinien sobie zdawac sprawe, ze to zagrywka medialna zeby zwalic wine na niemogacych sie bronic. Najgorsze praktyki.

Umowmy sie, ze cos sie posypało u Cupiała. Takie jest moje zdanie. Nie raz, nie dwa w przeszlosci Wisla inwestowala duze pieniadze, nie osiagala wynikow i za rok probowala ponownie, nie bylo zadnej zadyszki. Podobnie Legia i Lech w ostatnich latach, wlozyly duze pieniadze w druzyny, tez wysokie kontrakty, a wynikow lepszych od Wisly w pucharach nie mialy, a jakos nie slychac tam o dziurze budzetowej i kryzysie finansowym ?
Problem jest dlatego glebszy i Cupiala przycisnelo, nie wiem czy banki, czy TF, ale wiem, ze Holdenrzy sa tu najmniej winni.
chodzą słuchy, że "coś" stało się w Wiedniu, w temacie o Bugusławie Cupiale jest "kapkę" więcej na ten temat.
Moim zdaniem, jeśli Cupiał nie dopuści szybko inwestora do Wisły (a szansa na to wynosi 0,000001 %) to szybko poznamy smak Kolejarzy Stróże, Dolcana Ząbki, itp.

Jeśli olewało się walkę o najlepszych polskich piłkarzy od czasu Lewandowskiego, albo jeszcze dłużej to nie można liczyć, że później sprzeda się tych co do nas trafili z dobrym zyskiem.
"Marcelo" trafi się "ślepej kurze" raz na milion przypadków.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 27.06.2013 o godz. 10:02.
Odpowiedz cytując