Cytat:
|
Czyżbyś miał jakieś niemiłe wspomnienia? Ja Ci powiem że zanim trafiłem do Mierniczka miałem dwa razy nogę w gipsie i ściąganą krew. Jeden z pseudo specjalistów na pogotowiu w Żeromskim (ponoć lekarz od sportowców) zapakował nogę w gips, gdzie nie miał w ogóle prawa tego robić. Dopiero Mierniczek poprawnie zdiagnozował kolano. Łąkotka, uszkodzona chrząstka stawowa, jakby ktoś wrzucił granat - to cytat.
|
Z kolanami nie ma żartów, przekonałem się na własnej skórze. W szpitalu drugi dzień po urazie też chcieli ładować w gips nie robiąc prześwietlenia, jedynie "badając" ręką.. Oczywiście się nie zgodziłem.
Rekonstrukcje ACL, robiłem w Mielcu u Pana Mirosława Midury (przyjmuje również w Tarnowie) i szczerze polecam, bardzo dobry specjalista. Teraz jestem 9 miesięcy po operacji, wszystko wygląda dobrze, biegam, nic nie boli więc jestem zadowolony

Teraz czekać tylko żeby znowu zasadzić pare siatek juniorom Wisły na turnieju w Pleśnej (o ile się znowu odbędzie

)
I podbijam swoje pytanie, znacie jakieś ciekawe miejsca na wypad z laską, niedaleko trn/krk ? Jakieś zalewy czy coś? Tanie jakieś noclegi? Wszelkie info przydatne