Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2013, 23:57
Arked napisał(a):Wyświetl post
W zaistniałej sytuacji nie dało się wydać oświadczenia, żeby zachować twarz. Mleko się rozlało.
Ależ dało się. Wystarczyłoby aby ktokolwiek - czyli Zdzisiu, powiedział wprost - testujemy teraz piłkarzy niekoniecznie z mocną przeszłością. Trzej testowani kandydaci reprezentują podobny poziom sportowy. Odnośnie Oproiescu - wiemy dokładnie co to za chłopak, mamy świadomość iż jest to amator ale z racji na silne rekomendacje managera zdecydowaliśmy się sprawdzić jego umiejętności.

Czyli bierzemy wszystko na klatę. Tymczasem u nas pełna spychotechnika. Nasz Prezes zupełnie się nie przejął a szef skautingu odpowiedział: Dajcie mi spokój, oglądałem video. Przecież jak nie będzie dobry to go nie zatrudnimy, bez obaw.

Moim zdaniem faktyczny problem polega na tym że amatorów mamy nie po jednej a po obu stronach barykady. Nie daj boże do tego manager jest profesjonalistą i zatrudniamy takich Jovanic'ów na pęczki.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 27.06.2013 o godz. 00:06.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując