Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2013, 17:36
Sprawdzam sobie tego grajka z Brazylii, Alessandro Celin. Znalazłem filmik, zawiera wszystkie (trzy) bramki z tego roku + jego kilka asyst. Filmik ma 11 minut, klasycznie do 4:15 minuty widać nr 16. Potem bohater i czas 'się rozmywa'.

http://www.youtube.com/watch?v=YFPMzFJFCd0

Musimy być na skraju wypłacalności/ czy tam bliscy upadłości skoro odpuszczamy Sobolewskiego czy nawet Sikorskiego a interesujemy się takimi wynalazkami i nikt klubie nie jest zaskoczony (mówię np. o Bednarzu który wydaje się znać sprawę i przekierowuje dziennikarza do Kapki). Mocno nieciekawie się zapowiada.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 26.06.2013 o godz. 17:38.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując