Szpen napisał(a):

|
rysunek jak to rysunek - służy to zobrazowania sytuacji. jak ktoś myśli, że te wyliczenia robione są na podstawie tego zdjęcia to gratuluje ynteligencji.
|
No właśnie są.....widać, że nie czytałeś raportu Millera, ani nawet nie chciało Ci się zerknąć do podanego linku....
Cytat:
|
"Zidentyfikowano przeszkody terenowe (drzewa), które zostały uszkodzone na torze lotu samolotu, wykonując pomiary ich wysokości i kąty przycięć, oraz określono ich współrzędne geograficzne" str. 65 Raport
|
Cytat:
|
Po przebyciu kolejnych 50 m samolot pogłębił przechylenie do -50°. Następnie na odcinku około 40 m samolot uderzył w kilka grubszych drzew: świerki i brzozy, powodując łamanie ich konarów (rys. 10) i wzrost przechylenia do około -90° str 77 Załączniki
|

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"