Miłosz, chłopie - dałbyś spokój. Nie leczę żadnych kompleksów tylko napisałeś piramidalną bzdurę, niczym spięty gimnazjalista, któremu nie wyszło, podgryzasz nas na każdym kroku więc co jakiś czas trzeba Ci pisanie bredni wytknąć, byś się za bardzo nie rozpędził.
(tak, wiem - znowu dostane na pw info, że nie ma sensu z nim dyskutować - ale ja to lubię

).
Ale jeśli chcesz to dorzućmy do poprzednich ustaleń, że w naszej lidze liczy się tylko Wielka Wisła i ewentualnie Wielki Górnik. Potem Ruch i koniec. Wykreśl nas. Jeżeli uleczy to Twoje niepowodzenia to dla mnie nie ma problemu. Jesteśmy najgorszym mistrzem w historii i już. Cały sezon kopaliśmy się po czołach, a Wisła Maaskanta by nas zjadła na śniadanko. Aż dziw bierze, że nie wyciągnęła wtedy dubletu. W pucharze polski też jesteśmy najgorsi, raz przegraliśmy z rezerwami Zagłębia Lubin 1-2. Gorszych nie ma
I już.
A teraz może.... pogadamy o teraźniejszości? Nie wątpię, że w Twojej ocenie rokujecie lepiej od nas.
O prawdziwych kompleksach zaś to świadczy to, że Ciebie nigdy nie byłoby stać na taki tekst jakim ja określiłem pracę Maaskanta w jego mistrzowskim sezonie. Napisałem, że to co osiągnął to sztuka i zasługuje na szacunek. Ty byłbyś w stanie docenić Górnik Zabrze, Ruch Chorzów, może nawet Lecha. Ale złą, wredną, Legię nigdy. Przecież każdy to widzi
Kończę temat. Nie chce zostać posądzony o rozmywanie. Zachowuję sobie jedynie prawo do weryfikowania kolejnych podszczypywań skierowanych w stronę mojego Klubu.