Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2013, 21:58
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Fakty są takie- że Wisła nie będzie w tym roku walczyć o MP. No chyba, że Cupiał coś poszaleje...

Jeśli ktoś ma problem w związku z tym z przyjściem na stadion - trudno. Jest ....ą nie kibicem, a Smuda nie ma obowiązku kłamać by takiego frajera ściągnąć na stadion.
Proste, że jest ....ą - więcej takiego myślenia, a nikt na stadion nie przyjdzie. Po prostu laicy nie muszą wiedzieć, że Wisła w tym sezonie nie walczy o MP, jednak jako forma mobilizacji więcej osób przyjdzie na stadion gdy bilbordy, plakaty będą opatrzone jakimś chwytliwym hasłem, a w przypadku Ekstraklasy to jest Mistrzostwo Polski.

Co do zarzutów, że jestem kibicem sukcesu - nie jestem. Nie zgadzam się jednak, by Wisłę trenował Smuda oraz by dyrektorem był Bednarz, bo Wisła pod ich wodzą stoczy się na samo dno, a nie będzie realizować jakiegoś stricte wytyczonego celu. Obecnie celem jest odbudowanie kadry i zdobycie MP. Ten cel jest iście daremny, dopóki nie ustalimy jakiegoś planu. Tutaj nie chodzi o samo Mistrzostwo, chodzi o coś więcej - o plan działania. Tego oczekuję od władz, nie MP, nie LM - to może być nawet za kolejnych piętnaście lat, ale by był w Wiśle jakiś plan działania!!! Ale nie ze Smudą i Bednarzem...
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 23.06.2013 o godz. 22:02.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując