Wyświetl pojedynczy post
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2013, 13:23
Pozwolicie iż ostatni raz wrócę do tematu Pacheco.
Jestem wielkim zwolennikiem tego piłkarza. Może coś mu nie poszło ale jednak w tej Barcelonie czy Liverpoolu był.
Zniszczyli go bo wypożyczanie co rok do innego klubu to paranoja, a to że nie poradził sobie w jakimś Norwich to nic bo Norwich gra z Chelsea, Manchesterami itd. a nie z Podbeskidziem czy jakąś cracovią.
Chłopak jest szybki i dobry technicznie. Takich nam brakuje. Myślę, że fajnie by współpracował z Sarkim, ale najpierw Sarki musi nauczyć się szybko biegać z piłką. Myślę, że kontraktu wysokiego nie trzeba mu dawać.
Można postarać się też wypożyczyć chłopaka i postarać się by L.Pool dokładał do pensji. Co do pensji trudno powiedzieć bo nie wiadomo ile zarabia itd.
Jeśli chodzi o Sobola to myślę, że za pół kasy którą zarabiał zgodziłby sie tu grać i z resztą on sam powinien wybrać kiedy chce odejść , bo to LEGENDA.
Ok odszedł, trudno.. jeśli Wisła sprowadzi godnego jego zastępce, chociaż w połowie to nie ma problemu ale patrząc na nasz budżet i ilość dziur w naszym składzie, nie możemy sie bawić w takie szukanie piłkarzy i Wisła ( czyt. Smuda) zrobiła(-bił) nam kolejną dziurę w postaci Def.Pomocnika z wielkim sercem duszą i wypracowanym autorytetem. Ostatnia szansa Wisły to Puchar Polski bo nic z tego nawet jak dostaniemy sie do ligi mistrzowskiej jakimś cudem. Może jakoś Franiowi sie uda... Mission Impossible
Odpowiedz cytując