Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2013, 13:18
Watts napisał(a):Wyświetl post
A Cupiała owszem osobiście nie znam, ale z wiarygodnych źródeł słyszałem różne anegdoty. Reakcje jakie opisałem w poprzednich postach to ponoć normalka gdy BC na wakacjach kazał sobie otwierać laptopa i czytać, jaki wynik. Dodając do tego fasadę i styl zarządzania klubem daje to obraz choleryka, a nie chłodnego analityka i biznesmena na jakiego usiłujesz kreować BC.
Z wiarygodnych źródeł powiadasz... To ja Ci odpowiem, że pracowałem kiedyś u faceta, który Cupiała zna. Spotykają się, ich córki chodziły do jednej klasy liceum. Też co nieco słyszałem o Cupiale i nijak ma się to do obrazu choleryka, jaki tu próbujesz przedstawiać... Widzisz więc, że ocenianie kogoś na podstawie "słyszałem z wiarygodnego źródła" jest niepoważne. Bo ani Ty ani ja nie wiemy tak naprawdę nic.

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Odpowiem tak samo :'To nie jest argument. Jeśli masz lepsze źródła to je przedstaw, jeśli możesz je podeprzeć własną osobą to podeprzyj, tak aby nie wyszło że przygania kocioł garnkowi.'
Nie mam poważnych źródeł, więc nie tworzę głupich teorii i staram się na temat o którym pojęcia nie mam nie wypowiadać. Twoim źródłem jest jednozdaniowa wypowiedź na kibicowskim forum bliżej nieokreślonej osoby. Masz talent do wyciągania wniosków na podstawie żadnych informacji
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 23.06.2013 o godz. 13:21.
Odpowiedz cytując