Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2013, 12:44
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Co do pierwszej części Twojego posta - nie znasz sytuacji finansowej TF ani tym bardziej Cupiała a tworzysz jakieś dziecinne wywody o "punciakach". Przyganiał kocioł garnkowi? To nie ja zaglądam w kieszeń Cupiała, robisz to Ty... I pleciesz trzy po trzy nie mając naprawdę pojęcia dlaczego obecnie w Wiśle jest jak jest.
To był mój post. Mi się naprawdę nie chce pisać tego samego po raz kolejny na ten temat. I tak co 5 stron tematu znowu wyskakuje ktoś z dziurami budżetowymi i obtaczaniem Holendrów w smole i pierzu, mimo że wykonywali - w mojej, subiektywnej ocenie i ku mojej satysfakcji uczciwie - swoją robotę przez większość kontraktu - większość, bo potem Cupiał płacił im za urlop do końca umowy, chcąc ich jak najprędzej wyżenić z klubu.

A Cupiała owszem osobiście nie znam, ale z wiarygodnych źródeł słyszałem różne anegdoty. Reakcje jakie opisałem w poprzednich postach to ponoć normalka gdy BC na wakacjach kazał sobie otwierać laptopa i czytać, jaki wynik. Dodając do tego fasadę i styl zarządzania klubem daje to obraz choleryka, a nie chłodnego analityka i biznesmena na jakiego usiłujesz kreować BC.

Obecne problemy klubu są wynikiem krótkowzrocznej polityki jego właściciela, która nie zaczęła się na Valcksie ani bynajmniej się na nim nie skończyła.
Ostatnio edytowane przez Watts : 23.06.2013 o godz. 12:55.
Odpowiedz cytując