serek.c2 napisał(a):

|
Co do pierwszej części Twojego posta - nie znasz sytuacji finansowej TF ani tym bardziej Cupiała a tworzysz jakieś dziecinne wywody o "punciakach". Przyganiał kocioł garnkowi? To nie ja zaglądam w kieszeń Cupiała, robisz to Ty... I pleciesz trzy po trzy nie mając naprawdę pojęcia dlaczego obecnie w Wiśle jest jak jest.
|
Ostanie posty z moim udziałem na tym forum
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=8846&page=38. Konkretniej chodzi mi o nformację Gin'a. Staram się szukać i czasami udaje się zasięgnąć języka.
serek.c2 napisał(a):

|
Cupiał ma na głowie zapewne nieco ważniejsze (od Wisły) dla niego sprawy związane z TF. Myślisz, że ma czas, by na bieżąco kontrolować to co dzieje się w jego klubie? Ja myślę, że nie bardzo - ma za to od tego ludzi. Takiego Basałaja na przykład. Dał mu jakąś tam niezależność w zarządzaniu klubem, jak widać szanowny jegomość chyba nie bardzo z tym zarządzaniem sobie poradził.
|
No to Polak Basałaj czy Holendrzy?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA