Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2013, 11:37
Śmieszny jesteś AntyMod, najpierw piszesz, że na Wisłę chodziłeś przed Cupiałem (kiedy walczyliśmy o utrzymanie, zdarzały się też sezony w 2 lidze), a potem, że jest ona teraz pośmiewiskiem całej Polski - no faktycznie 7 miejsce, pośmiewisko.

Daruj sobie. Nie tylko ty (celowo z małej) chciałbyś Wisły mistrzowskiej rok w rok jak za starych dobrych czasów. Myślę, że każdy kibic Wisły jest rozgoryczony tym, ze Cupiał przykręcił kurek. Ale gadanie, że mężczyzny nie poznaje się po tym jak zaczyna ale jak kończy jest śmieszne - zważywszy na to co Cupiał tu zastał jak przychodził. Oznaczałoby to, że Cupiał nie powinien ładować ogromnych pieniędzy w Wisłę, jeśli nie będzie tego robił dożywotnio.

Facet władował pieniądze - teraz je wyciąga, ale sukcesy, europejskie puchary, taśmowo zdobywane mistrzostwa Polski to jego zasługa i nikogo innego. A twoje 'szczeniaki' i wycieczki osobiste są jeszcze bardziej żałosne. Z resztą co ma robienie opraw czy też wdzięczność za sukcesy z modleniem się, stawianiem pomników - co to ma ze zdrowym rozsądkiem i znajomością życia?

Co do Sobola to jestem przekonany, że to jego ostatnie podrygi, od dłuższego czasu poza pojedynczymi meczami nic nie grał - to już nie był ten Sobol co choćby dwa lata temu, gdy Wisła zdobywała mistrzostwo. To nawet nie był cień tego Sobola z przed 5 lat. Wszystko się kiedyś kończy, przychodzi czas na zmiany. Radek - wspaniały człowiek i piłkarz odchodzi z Wisły, bo przyszedł jego czas. Co dałby jeszcze jeden sezon w jej barwach? Kolejny przeciętny sezon? Radek nie dorastający do pięt swojej legendzie? Lepiej zagrać kimś perspektywicznym, jeśli Wisła faktycznie chce patrzeć w przyszłość.

A ty znikaj.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 23.06.2013 o godz. 11:41.
Odpowiedz cytując