Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2013, 11:28
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Zabawnie brzmią dyskusje o pieniądzach Cupiała ludzi, którzy w życiu nie dorobią się nawet małej cząstki jego majątku.
To nie jest argument. Jeśli masz prostsze rozwiązanie to je przedstaw, jeśli możesz podeprzeć swoją tezę własnym majątkiem to podeprzyj, tak aby nie wyszło że przygania kocioł garnkowi.

Równie dobrze mogę postawić pytanie: jak facet, który dorobił się tak gigantycznej fortuny i ma sztab ludzi za sobą nie jest w stanie upilnować *dwóch Holendrów i jednego Polaka?
Dwa, skoro to prawda to można przyjąć tezę że obecnie Smuda, Kapka oraz Bednarz hasają sobie jak chcą, a Cupiał nie ma nad nimi kontroli.

Edit:
* poprawka. Jednego Heolendra. Maaskant nie mieszał się do transferów.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.06.2013 o godz. 11:34.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując