|
Konkretne ruchy nowej Wisły lider środka pola już jest, lewy obrońca zaklepany. Ciekawią mnie jeszcze tylko dwie rzeczy bo Smuda mówi, że nasz nowy gracz Fabian nie był od asyst i strzelania goli, więc chciałem zapytać od czego jest ofensywny pomocnik? Według mnie nawet przeciętny defensywny pomocnik bez gola i asysty się nie obroni przez 26 meczów w 4 lidze niemieckiej a co dopiero ofensywny grajek. Druga rzecz dotyczy Murzynów, którzy przyjadą na testy, kluby wierzą na słowo/papier w wiek zawodnika, czy jednak sprawdzają po zębach datę urodzenia? Wie ktoś jak to wygląda w klubach?
Na mecze chodzę i raczej będę nadal chodził w przyszłym sezonie, jednak jakaś część mnie jak widzi takie prywaty jak ściąganie Fabiana(za którym nie wiem co niby ma przemawiać, żeby nas wzmocnił), płacenie pensji Smudzie to boli mnie to, że dokładam do prowadzenia klubu na dno, a cwaniaczki jeszcze na tym zarobią.
PeterSett - W przypadku solidnego piłkarza nie ma czegoś takiego jak transfer bezgotówkowy, jeśli danym piłkarzem interesuje się więcej niż jeden klub to musisz zapłacić większą prowizję menedżerowi i większą sumę za podpis dla samego piłkarza.
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 22.06.2013 o godz. 09:53.
|