Wyświetl pojedynczy post
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2013, 15:13
Brożka bym nie chciał bo nie ma kto mu dograć. On głównie strzelał vramki po asystach Błaszczykowskiego lub innych.
Myślę, że Cupiał da kase bo traci respekt itd.
Jeśli dojdzie nam nowy sponors na koszulkach to będzie za-je-bi-ście xD
Ja bym walczył o Pacheco. Co do samej Wisły, zawodnicy których mamy są dobrzi ( jeśli chodzi o dośw. i wyst. w innych ligach itd. ) jeśli Wisła spłaciłaby im wszystkie długi , Smuda by wziął ich do roboty to są to zawodnicy którzy potrafiliby nawet wygrać ligę o ile przyszłoby 3-4 kumatych jak np. taki Pacheco, którego można nazwać myślę drugim Meliksonem ( oby, jak przyjdzie), drugim oczywiście jak Maor był u nas pierwszy sezon
Brożek myślę na nie ale trudno stwierdzić, bo w takiej Hiszpanii trzeba sobie wypracować akcję a u nas mu nagrywali ale jak pisałem, teraz nie ma kto mu grać bo Mały kiepsko wrzuca,Sarki jest tylko od kontr, a Broziu szybki nie jest.
Trzeba też tych piłkarzy zjednoczyć,żeby czuli się jak w rodzinie. Sarki mówił że tak się tu czuje ale trzeba się starać żeby tak czuli się wszyscy żeby potem jak zadzwoni kolega i spyta
- Hej, chce mnie Wisła, jak ci się tu gra ?
- No JOŁ, spoko. Może wyniki na razie nie są ok, pensja się troszke spóźnia ale magia Krk jest wspaniała.
Wisła traktuje tu każdego jak członka rodziny, siadamy razem przy stole, żartujemy itd. , Myślę że warto bo takiego ciepła nie dostarczy ci żaden inny klub.
-------------------------------------------------------------------------------
Takie małe marzenia Oczywiście widzimy się w przyszłym sezonie na R22 bo teraz klub potrzebuje nas najbardziej w TYM momencie.
TYLKO WISŁA !
Odpowiedz cytując