Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2013, 08:43
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co mam napisać na te rzekome cuda pisu? fajnie że zlikwidowali wsi, parę podatków obniżyli, rzekomo próbowali walczyć z korupcją ([b]afera z Tomaszem Lipcem kładzie się cieniem na ową walkę/b]), prowadzili politykę antyrosyjską i antyniemiecką, nie zdążyli zbyt dużo nakraść?

Ja z drugiej strony znam takich ludzi którzy już na szczęście zmądrzeli i wyleczyli się z "prawicowości". "patriotyzmu" i "katolicyzmu" Jarosława i cała chociażby ta walka krzyżowa jest dla nich obrzydliwa.
Widzę że masz poważny problem z akceptacją rzeczywistości, jeżeli nie pasuje o Twoich opinii. Jakie rzekome, jakie cuda? PiS przez niecałe dwa lata zrobił tyle dobrego dla Polski ile był w stanie. Pamiętaj że musiał sprytnie wykorzystywać koalicjantów bo bez nich nic nie mógł zrobić.

"Afera" Lipca? A wiesz może na czym polegała ta afera? Czy tylko gdzieś usłyszałeś i powtarzasz jak papuga.

To masz chłopie prawicowych znajomych skoro "walka krzyżowa", co to k... w ogóle za określenie w ustach prawicowca, jest dla nich obrzydliwa.

Z twoich tekstów wynika, że zamknąłeś się w skorupce wypełnionej bzdurną propagandą i nią nasiąkasz. Użyj dzioba ...
Hej Nasz TS !!