fialo napisał(a):

E. Tez zauważyliście ze posty pewnego użytkownika sa mocno monotematyczne i zawsze zawieraja odmiany imienia i nazwiska pewnego zawodnika przez wszystkie przypadki, wszystko w negatywnym kontekście oczywiście
|
Chciałbym móc napisać, że zmierzamy w dobrym kierunku, a Chrapek (bo pewnie o niego Ci chodzi) jest przyszłością polskiej piłki i będziemy mieli z niego wielki pożytek.
Tylko widzisz, nie bardzo się da... Jak się dobrze rozejrzysz to zauważysz, że nie jestem jedynym który doszedł do podobnego wniosku.
Wszystko zmierza na razie w kierunku rozpaczliwej obrony przed spadkiem, a Chrapek jeśli będzie się prezentował podobnie jak w swoim debiutanckim sezonie pod względem kondycji, szybkości i (przede wszystkim) ambicji, to czeka go kariera Strąka czy Leszczaka. Bo wybacz, ale takiego talentu jak Kuzera to on nie ma, wiec jak pójdzie drogą wspomnianych, to w ekstraklasie na pewno nie zostanie...
I tak, chciałbym żeby Chrapek okazał się objawieniem i pociągnął Wisłę w górę, ale nie będę zakłamywał rzeczywistości.
A personalnie nic do niego nie mam. Dla mnie to piłkarz jak każdy inny.