Karamazow napisał(a):

Coś nie tak? Po za tym punkty 3,5,6 napisałeś zakłamanym tonem jak typowy aparatczyk. Punkt 3 większość urzędników, punkt 5 bezsens para-olimpiady dla społeczeństwa, bo istotna ona jest tylko dla uczestników i ich rodzin, punkt 6 nie wzorowanie się tylko porównanie systemu podatkowego do Hitlerowskiego.
Co do narkotyków i broni jeszcze mogę dyskutować, ale jak ktoś twierdzi, że kara śmierci to zły pomysł to szkoda klawiatury.
|
Słabo dość czytacie "Najwyższy Czas", po który swego czasu często sięgałem. Blogów też chyba nie śledzicie, więc zrobię miłośnikom JKM taką reminiscencję.
3. Urzędnicy
Cytat:
|
Powinno wystarczyć z kalkulatorami 300-400, a nie 600 tysięcy urzędników
|
wis.la/zjmlh
Cytat:
|
Żyjemy w ustroju niewolniczym, nasza gospodarka zdycha i niedługo wykupią nas Chińczycy. A wszystko to wina urzędników Unii Europejskiej, których trzeba rozstrzelać
|
wis.la/p2jb1
5. Para-olimpiada.
Naprawdę żenadą jest bronienie JKM w tej sprawie, gdzie w kilku publicznych wypowiedziach ośmieszył się przyrównując niepełnosprawnych do murzynów, czy pisząc/mówiąc o graniu w szachy. Totalny debilizm. Jakim prawem ktoś śmie twierdzić, że taka olimpiada jest istotna tylko dla uczestników i ich rodzin?
6. Hitler.
No cóż kwiatków tutaj jest na pęczki, bo Hitlera dotyczy pewnie co drugi, albo co trzeci wpis JKM na swoim blogu, ale zacznijmy od lekkich wpisów, czyli od humorystycznego tekstu, z którego wynika, że Hitler, gdyby nie wojna zostałby prawicowcem
Jakże piękny i twórczy jest oto cytat.
Cytat:
Kto wie, czy gdyby nie wojna, Hitler nie przeszedłby na pozycje zupełnie prawicowe, jak śp. marszałek Filip Henryk Pétain, śp. Franciszek Franco Bahamonde czy choćby śp. Antoni de Oliveira Salazar?
Byłby wtedy fetowany jak w Polsce śp. Józef Piłsudski… Tak więc ustrojów gorszych od narodowego
socjalizmu przed 1939 rokiem było w świecie na pęczki.
|
wis.la/uzmmz
Nie osłabiajcie mnie i nie udawajcie, że nie widzicie tego co widać jak na dłoni.
PS. Sprawy kary śmierci nie da się nawet komentować, bo jak ktoś twierdzi, że szkoda klawiatury na komentowanie zabijania ludzi pod przymusem (via legis) to chyba komuś się fora pomyliły.
PS2. Także zapisać, zapamiętać i po kolejnych wyborach nie dziwić się czemu znów JKM zdobył 2% przez tych wstrętnych i okrutnych socjalistów