Wyświetl pojedynczy post
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2013, 13:47
KonŸado napisał(a):Wyświetl post
Po Legii?;> nie zauważyłem ;p zobacz sobie ile tekstów negatywnych w naszym kierunku, a ile pozytywnych ;p Ja rozumiem że u nas cudownie nie jest, że Smuda nam nie pomaga w dobrym wizerunku, no ale też bez przesady ;p niech zajmą się tym co trzea a nie przypier*alają się do wywiadu z Pareiką ;p Sam się chłop nie skarży a Ci robią z tego nie wiadomo co ;p
Nie czytam już Weszło, bo uważam, że ich poziom od dłuższego czasu jest beznadziejny, ale nie przesadzajmy. Jak można wymagać pozytywnych wiadomości medialnych, kiedy chociażby patrząc na forum TWSD widać jak dramatycznie wygląda rzeczywistość w naszym klubie. Trochę to chyba trąci hipokryzją.

Żadna sprawa w ostatnim czasie, poza przywróceniem Białej Gwiazdy na koszulki, nie wygląda u nas dobrze. Sportowo nie istniejemy, organizacyjnie tym bardziej, a Radek Sobolewski nagle i niespodziewanie (po dwóch dniach treningu) zostaje pogoniony z Wisły. Dalej nawet nie chce mi się wyliczać. Nie widać też tak naprawdę jakichkolwiek przesłanek, że jutro będzie lepiej.

Jedni próbują walczyć z tym ironią, inni bez ogródek jadą po władzach klubu i trenerze. Tyle tylko, że nie powinno to nikogo dziwić, bo degrengolada przy Reymonta zaczęła się nagle i niespodziewanie, ale z taką mocą, że większości kibiców na pewno nie jest łatwo się z tym pogodzić. Ale powtarzam: nie miejmy pretensji do całego świata o nieprzychylne publikacje w mediach. Bo jest to najzwyczajniej w świecie skrajna głupota. Mam zresztą wrażenie, że nawet ci dziennikarze, którzy nigdy nie byli Wiśle przychylni, również mają dzisiaj spory problem ze zrozumieniem obecnej sytuacji. A to dlatego, że Biała Gwiazda mimo wszystko nadal jest uważana za synonim sukcesu w polskiej piłce.
Odpowiedz cytując