Wyświetl pojedynczy post
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2013, 13:26
emj10 napisał(a):Wyświetl post
No tak, ale to JKM zniechęcił ludzi do liberalizmu i takich poglądów jakie prezentuje. Zobacz sobie na hasła Korwina z ostatnich lat.

1. Przywrócenie kary śmierci.
2. Legalizacja narkotyków.
3. Zwolnienie wszystkich urzędników.
4. Prawo do posiadani broni.
5. Bezsens para-olimpiady.
6. Wzorowanie się na polityce gospodarczej Hitlera.

Można tak wymieniać, wymieniać i wymieniać, a diagnoza RAZ-a wciąż aktualna. JKM nigdy nie wygra żadnych wyborów, bo zwyczajnie sam je każdorazowo przegrywa. Porównania do Leszka Bubla są jak na miejscu.

Osobiście nie poparłbym partii, która chce przywrócenia kary śmierci, prawa do posiadani broni i legalizacji narkotyków, gdyż znane mi informacje wskazują na to, że w przypadku drugiej i trzeciej sprawy niesie to za sobą więcej złego niż dobrego, a w pierwsza sprawa nie zgadza się z moją etyką, a także obecnym podejściem KK do kary śmierci.
Coś nie tak? Po za tym punkty 3,5,6 napisałeś zakłamanym tonem jak typowy aparatczyk. Punkt 3 większość urzędników, punkt 5 bezsens para-olimpiady dla społeczeństwa, bo istotna ona jest tylko dla uczestników i ich rodzin, punkt 6 nie wzorowanie się tylko porównanie systemu podatkowego do Hitlerowskiego.
Co do narkotyków i broni jeszcze mogę dyskutować, ale jak ktoś twierdzi, że kara śmierci to zły pomysł to szkoda klawiatury.
...And Justice For All