Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2013, 13:19
Dariook napisał(a):Wyświetl post
No ok, ale wypadało by też wspomnieć o sukcesach. Finał LM kibice w Dortmundzie mu długo nie zapomną, podobnie jak Irakijczycy bo to dzieki Francowi obalono dyktatora. A co z wodowaniem na rzece Hudson? Dzięki zimnej krwi zapanował nad paniką załogi i ogromną maszyna, ten manewr przeszedł do historii lotnictwa.
A "arabska wiosna ludów" ? Przecież to wszystko zaczęło się od Smudy, niezapominajmy o tym.

Sam widzisz . Można go obwiniać za całe zło, jednak to o tych dobrych uczynkach krążyć będą legendy.

jeśli chodzi o jego wypowiedzi, to racja .......i straszne kocopoły. Tylko wydaje mi się że on nie mówi tego co chce powiedzieć, tzn mysli co innego a usta co innego. Bez wątpliwości, biegli by uznali go za niepoczytalnego i zwolnili z odpowiedzialności za wypowiadane zdania.
Ja pamiętam Smude który potrafił powiedziec to co myśli, to co mu na sercu leży, wtedy był jakiś taki bardziej naturalny. Pamiętam jak wprowadzali wymogi licencji dla trenerów, kiedy on skomentował to tym, że kupi sobie to na bazarze. Wtedy też odnosił jakieś sukcesy, kiedy lubił niepokornych piłkarzy. Teraz się zmienił i to niestety na gorsze. Już nie jest tak barwną postacią, zawsze miałem go za gościa który leje na system, puki nie został selekcjonerem, wtedy z miejsca stał się mietką fają. Szkoda bo takiego kogoś brakuje w naszej dzisiejszej piłce. Jeszce chyba Lenczyk potrafi powiedziec o rzeczach które go gnębią.
Mam tylko nadzieję, że Wisły Smuda nie spuści z ligi i że ten wybryk z synem koleżki będzie jednorazowy.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując