Wyświetl pojedynczy post
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2013, 11:12
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Tak masz rację. Może to nie do końca rozsądne, jednak nie lubię owijać kota w bawełnę. Zawsze walę prosto z mostu i sprawia mi to przyjemność,bez względu na konsekwencje.

Dla mnie, to co napisałeś to zwykłe .......enie głupot. Już nie będę wspominał ze myśl zerżnięta z pewnego tandetnego portalu to na dodatek pełna bluzgów i wniosków nie popartych żadnymi faktami.

Coś ty ....a miał bilet na ćwierćfinałowy mecz z udziałem Polski? wtedy bym zrozumiał nienawiść i rozgoryczenie, ba nawet łzy...
Ale mi nawet nie chodzi o Euro...Z tym ustawieniem go obok Lato może trochę przesadziłem, co nie zmienia faktu, że będąc selekcjonerem z każdym kolejnym tygodniem coraz bardziej się kompromitował, kłamał, łgał ludziom w żywe oczy. Przede wszystkim zrobił z reprezentacji bazar. Najpierw mówił o jednym Arboledzie, a potem zaczął rozdawać paszporty na prawo i lewo. Cyrk z Borucem i Żewłakowem, Wasilewskim, bieganie po komendach, latanie do brukowców z niemieckim dowodem, sprawa korupcji w Zagłębiu, Barry'ego Solano, mam dalej wymieniać? Po kompromitacji na Euro mówi, że nic by nie zmienił, ludzie znający się na piłce dziękują mu za emocje, z Ratyzboną nie utrzymał się, ani nie spadł. Przyszedł do Wisły i na dzień dobry wywalił 2 legendy klubu, sprowadził syna kolegi z IV ligi. Strach pomyśleć co będzie dalej.

O jakim tandetnym i plotkarskim portalu mówisz? Strzelam-weszło? Nie przepadam za nimi, to prawda, że bazują na krytyce i przypierdzielaniu się do wszystkiego, ale to nie znaczy, że w kilku kwestiach się z nimi nie zgadzam. Podobnie jak oni, czy wielu ludzi związanych z piłką nie popierałem rozdawania paszportów na lewo i prawo.

I nie, nie miałem biletu na 1/4. Ta "kadra" stała się dla mnie obojętna na wiele miesięcy przed rozpoczęciem turnieju.

Jego osiągnięcia sportowe w ostatnich latach to inna sprawa.

Kończę temat Smudy.
Odpowiedz cytując