Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2013, 14:19
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Zafałszowanie naszej historii robienie ze zdrajców bohaterów napisałem po linkiem. Dawanie żydom obywatelstwa polskiego i ściąganie ich tutaj, utrwalanie mitu holokaustu (6 milionów zabitych żydów, żydzi byli gazowani w auschwitz i inne tego typu rzeczy) później powstają antypolskie filmy propagandowe typu pokłosie, dzieciaki są zmuszane w ramach zajęć lekcyjnych do obejrzenia filmu i są im prane mózgi, że to Polacy zabili żydów w Jedwabnem, patriotyzm = faszyzm itd.
No dobrze, ale :
- którym żydom Kaczyński dał obywatelstwo polskie, a następnie sprowadził tutaj?

- co ma Kaczyński do Pokłosia?
Cytat:
- Nie widziałem i nie mam zamiaru oglądać - powiedział Jarosław Kaczyński komentując głośny film "Pokłosie" Władysława Pasikowskiego. Zdaniem prezesa PiS "niesłychane jest to, że film jest finansowany przez państwo polskie". Jarosława Kaczyńskiego oburza to, że "działania grupki osób mogą być przypisywane wszystkim Polakom".
- co ma Kaczyński do Jedwabnego?

- od kiedy Kaczyński twierdzi że patriotyzm = faszyzm?

- od kiedy Kaczyński zmusza do oglądania Pokłosia w szkołach?

- wreszcie co jest nieprawdziwego w mówieniu o holocauście i milionach żydów zagazowanych przez Niemców? Tak rozumując, można twierdzić że nawet JPII był zdrajcą, bo temat holocaustu często poruszał...

kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Większość na forum wydaję mi się, jest świadoma tego czym są inne partie z tego co widzę po temacie (jeśli chodzi o swoją szkodliwość to na szczycie jest Ruch Palikota, żeby było jasne), ale zauważyłem, że jest sporo osób, która uważa, że Pis jest prawicą i że jest w stanie jakoś uratować Polskę, no to postanowiłem ich trochę uświadomić. Jeśli chociaż jedna osoba dzięki temu zmieni zdanie to odbieram to za sukces wychowawczy.
Nie wiem czy kogokolwiek "uświadomisz", ale na pewno takie wzajemne podgryzanie się każdego na prawo od Platformy raduje tylko ...Platformę i całą lewicę.
Spróbuj odciągnąć takiego AS-a od Faktów i Mitów, to faktycznie będziesz miał sukces wychowawczy

PS. To kto jest według Ciebie "prawdziwą" prawicą, ktora "uratuje" Polskę?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"