kamikaze napisał(a):

Nie ma sensu wałkować w kółko tego samego rządzi nami lewica, jedni bardziej na lewo inni bliżej środa, ale czy to PO PIS SLD to takie samo gówno, może tylko Ruch palikota większe od reszty.
Patrz jaki z niego "Polak" czyich interesów broni (tak jak cały nasz rząd)
wis.la/n5mgj
Zapomniał jak to żydzi witali Niemców i Rusków jak nas najeżdżali, albo jak wielu z nich było oficerami w tych armiach i wysyłali Polaków na śmierć, jak chcieli utworzyć Judeopolonie.
|
Ciekawe, że jakoś bardziej się interesujesz jak to twierdzisz g... z Pisu, natomiast nie wzbudza Twojego zainteresowania g.... z PO,SLD i Palikota. Jakże to, przynajmniej staraj się być obiektywny i jedź ze wszystkimi po równo
Co Ci się konkretnie nie podoba w tej zalinkowanej wypowiedzi? Proszę o cytat, by można było się spierać w jakiejś określonej płaszczyźnie, a nie w płaszczyźnie "bo Żyd jest be i Kaczor to zdrajca".
Nikt nie neguje nadreprezentacji żydów w UB i aparacie komunistycznym po 45, ale to nie znaczy że mamy dzisiaj zrzucić bombę atomową na Izrael.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"