Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2013, 10:02
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
... Ich miejsca zajmą Marcin Broniszewski, który będzie pełnił rolę asystenta trenera wraz z Kazimierzem Kmiecikiem
Konkretny chłopak. Niby ma robić za tłumacza, ale jakoś mu to nie leży, wiec chciałby aby piłkarze nauczyli się języka za niego. Oczywiście nie będzie problemu z przygotowaniem piłkarzy do rundy - nie jest to skomplikowane - a wręcz łatwe. A jak trza będzie wsiąść w auto (rozpracowanie rywala) to trzeba się na tym skupić.

Normalnie mamy samych ludzi renesansu w klubie. Do Kapki który 'może pełnić kilka ciekawych funkcji' dołączył właśnie Marcin 'konkretny gość z obszerną gamą obowiązków'.

BTW Bardzo podoba mi się zdanie: "Sztab drużyny jest zbyt wąski, by można było zastosować bardziej precyzyjną specjalizację". Jeśli za 'wąski' przyjąć wszystko inne niż 'ilość osób' to tą pointą zakończę.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując