BBudowniczy napisał(a):

O to że jest bez korony, siedzi po szpony w g..., a na rysunku promującym całą akcję jest różowy. Coś jeszcze?
Za dużo Faktów i Mitów!
Prawdziwy dobroczyńca 
PS. Wg obecnie dostępnych dokumentów, Rosjanie ani myśleli o wejściu do Polski w 1981 r.
Ja widac Tobie wszystko się kojarzy z kościołem, krzyżem i Pisem.Daj Pan spokój.....
|
Taa , orzeł siedzi w gównie...Zrobili orła z czekolady i go postawili w gównie
Jeśli czegoś za dużo to zdecydowanie TV Trwam i Radia Maryja
Co do Jaruzelskiego ,to niestety nadal spora czesc spoleczenstwa tak uważa
Oczywiście ,ze mam racje , skoro lider partii przemawia na Jasnej Górze , że Kościół jest atakowany i trzeba go bronić , i na tej samej Jasnej Górze siedzący obok biskup to potwierdza i mówi ,żeby mądrze zagłosować , w domyśle na PIS, to mamy tu typowy sojusz tronu z oltarzem. To nie jest tak jak mówi Papież ,ze Kościół przetrwal 2000 tys lat bo czuwa nad nim Duch św. ,oni przetrwali tylko dlatego ,że zawsze sie opowiadali po jakiejś stronie politycznie , byli uwikłani w rządzenie. Odkąd się pojawił Palikot ze swoimi 10% ,przestraszyli się bo do tej pory ,nie pojawiła się żadna partia , która by chciała ukrócić ich przywileje. Przestarszyli sie ,że Polska pójdzie droga zachodu ,czyli drogą laicyzacji . Tak się pewnie stanie ,choć w Polsce bedzie to trwalo o wiele dłużej i burzliwiej ,bo kler ma nadal ogromny wpływ na to co się dzieje w tym kraju.