Wyświetl pojedynczy post
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2013, 16:35
Ogółem nie wiedzieć dlaczego, ale mam dobre nastroje przed nadchodzącym sezonem.
Myślę, że nasze ''gwiazdy'' widzą iż tak grać nie wolno itd. i teraz sie postarają.
Smuda- człowiek na plus i minus. Plusem na pewno jest to,że kondycje nasi bedą mieć oraz to, że chyba,CHYBA będą walczyć.
7 miejsce jest dla nas w nadch. sezonie bardzo realne zważając nawet na to iż kilku zawodników odchodzi.
Ale z Małym,SarkimMiśkiewiczem i jeśli przyjdą Makami i Pacheco itd. to o min. 5 miejsce jesteśmy w stanie się bić bo jak wspomniałem , ci zawodnicy których wymieniłem w poprzednim zdaniu to osobwy które będą walczyć bo widać że im zależy. Młodych tu nie wypisuję bo niezależnie czy chęć będzie to dośw. brak i trudno tu mówić, żeby już w nast. sezonie decydowali oni o sile BG.
Zachęcam wszystkich do chodzenia na mecze w nadchodzącym roku, bo jak mówił Łysy. Wisła wyjdzie z dołka w połowie 2014 r., więc przyjdźmy na mecz, kupmy koszulkę by wspomóc klub. Mamy szansę się odbudować, ale to wymaga pomocy każdego kibica !!! TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując