Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2013, 12:30
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jak chcesz rozdawać bany ,to przeczytaj sobie post sanderrusa , bo to on zaczął rozmowe na takim poziomie. Z drugiej strony , przyglądając sie nowopowstałemu "Ruchowi Narodowemu" ,to sądze ,że im by nie wiele brakowało do tego ,żeby reaktywować Auschwitz..

PS A czekoladowy orzeł to rzeczywiście skandal, Sodoma i Gomorra
Przeczytałem post sanderussa, i różnica polega na tym, że twoi idole faktycznie donosili i mordowali Polaków. Sam tutaj pisałeś, że czytasz Fakty i Mity - w Faktach i Mitach pisywał nawet sam morderca księdza Popiełuszki. Twój idol Palikot biega z kwiatami do generała Jaruzelskiego, twoi idole z SLD zapraszają go do sejmu, a przecież Jaruzelski ma na sumieniu kilkadziesiąt trupów, tysiące więzionych, torturowanych i represjonowanych Polaków, antysemickie czystki w wojsku pod koniec lat 60-tych, "homofobiczną" akcję hiacynt przeciwko gejom w latach 80tych.

Natomiast nic nie wiadomo, by idole Sanderussa z polskiej sceny politycznej zakładali obozy koncentracyjne i byli faszystami. Jedyne co mają z tym wspólnego, to to że często ich przodkowie z wielką gorliwością byli przez "faszystów" mordowani w obozach koncentracyjnych.

Mam nadzieję że ogarniasz to swoim rozumem i zdajesz sobie sprawę jaką głupotę palnąłeś

york09 napisał(a):
Nie wiedziałam że Kaczyński to świecki biskup.
Koledze się już wcielenia internetowe pomyliły, czy też może poszedł światłą drogą Anny Grodzkiej i mamy się już zwracać per "koleżanko"?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"