domin_czyzyny napisał(a):

|
bo Wisła nie zaproponowała im dobrych warunków. Gdyby w momencie podpisania umowy dostali dobre warunki + zapewnienie wypożyczenia np. do GKS Bełchatów to by podpisali z nami umowę. W ten sposób nie zakontraktowaliśmy Olkowskiego, Maków i pewnie wielu innych.
|
Jesli nie chcieli podpisac to niech teraz spierdalaja. Na dobre warunki trzeba sobie zasluzyc . Mam nadzieję ze Bot zapewnil im godziwą przyszlość i spełnił ich oczekiwania odno§nie rozwoju.
Powodzenia na 1ligowym froncie im źyczę. Mają okazje sie odwdzieczyc i wprowadzic Bot ponownie na salony!
I nie wierzę że BoT przebił warunkami Wisłę. Jeśli mówili byśmy o warszawce czy amice to owszem można by z tym się zgodzić ale BOT? Przecież u nich większa bida niż na R22!
Każdy wie że sponsor zwija manele dlatego między bajki można włożyć argumenty o lepszych warunkach.
Tak naprawdę zmarszczyła im się dupa, wystraszyli się rywalizacji w i tak słabej Wiśle. I widać wybrali słusznie. Jeden to nawet by się z młodej nie przebił a drugi miał by problemy z wygryzieniem Ilieva a nie wspominając już o Małeckim. Kompletnie niczym tak naprawdę się w GKS nie wyróżniali żeby lamentować. Zresztą widać po zainteresowaniu , że na nikim chyba z rozumiem nie zrobili wrażenia.
Ps: Jeśli ja bym dostał ofertę z ukochanego klubu to przystał bym nawet na mniejsze finase jednak w imię czegoś bardziej cennego. Nawet bym nie spojrzał na ofertę brunatnych, z całym szacunkiem. No chyba że .......ił bym tak pod publiczkę, wiedząc o obserwacji z klubu? No na pewno by mnie to ubarwiło w ich oczach i dało do myślenia .
Już byli tacy oddani...Surma czy plejada byłych Wiślaków w pasiastych koszulkach. Nawet "Śmierć Wiśle" Świerszczok był gotowy całować Białą Gwiazdę dla lepszej kariery.
A później usłyszysz " Piłka Nożna to mój zawód, idzie się tam gdzie Cię chcą. Finanase nie są najważniejsze jednak żyć i utrzymać rodzinę z czegoś trzeba . Nie rozumiem skąd całe te zamieszanie w okół mojej osoby "