DeadOrAlive napisał(a):

a Ty założyłeś tutaj konto, żeby trolować ? Jak tak to wyjazd!
Dziennikarze, to ku*wy w większości, co mnie niesamowicie denerwuję. Napieprzają na Smude, a Fornalik wygrał całe dwa mecze w Reprze. Z San Marino i Mołdawią.....
|
No widzisz, a Smuda nie wygrał żadnego meczu. Rozumiem, że mowa o spotkaniach o punkty?
Smuda miał 2,5 roku na zbudowanie kadry, dostał najłatwiejszą grupę jaką mógł dostać, sparingi z kim tylko chciał. W dodatku wszystkie mecze graliśmy u siebie. Czego chcieć więcej?
Co do Fornalika, już w momencie losowania grup było wiadomo, że wyjść z tej grupy będzie cholernie ciężko. Anglia poza zasięgiem, Ukraina i Czarnogóra też wydawały się silniejsze. Do tego rozjebana kadra po Euro i 2 miesiące czasu na przygotowania. Zgodzę się, że remis w Mołdawii to kompromitacja, z Ukrainą też co poniektórzy liczyli na 3 pkt, ale remis w Czarnogórze i na Narodowym z Anglią można raczej uznać za sukces.
Smudzie się oberwało, Fornalikowi też się obrywa.
Mnie również wkurza weszło do dłuższego czasu, ale z dzisiejszym artykułem trudno się nie zgodzić. Właśnie takim głupim .......eniem Franz zniechęca do siebie ludzi. Smuda musiał nieźle podpaść Stanowskiemu w momencie prowadzenia kadry, skoro jeszcze w 2008 roku Stano lizał mu 4 litery:
http://www.weszlo.com/news/1157-Niek...im_jest_glupio