Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2013, 16:47
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ależ żeś się spocił z tym tekstem. Wojewódzki na mnie w ogóle nie działa bo nawet 15 sekund nie ogladałem głąba. Nie ogladam z reguły występów dzieci starych komunistów lansowanych w obecnych mediach. Ale spakować chętnie pomogę i dam kopa na rozruch. Szkoda tylko, że do tego nie dojdzie, bo wiem, że takie sieroty pogubiły by się w wielkim świecie.
To jak go nie ogladales nawet 15 sekund ,to skad wiesz ,że jest głąbem ? Rozumiem ,że jak Wojewódzki jest dzieckiem "starych komunistów" to w swoich programach rozrywkowych przemyca nauczanie Lenina , Marksa czy Engelsa , i z tego powodu nie możesz go słuchać To tak jakbyś kogoś kto sie wychował w domu dziecka bo został odebrany rodzicom bo pili alkohol , nazwał od razu lumpem i żulem , bo przecież jest "dzieckiem starych pijaków" .
Prędzej bym sie martwił o łajzowatych polityków niż o Wojewódzkiego. Jak oni by sobie poradzili w życiu , co by robił taki Błaszczak czy Hofman ,gdyby nie dało się mnożyć farmazonów przed kamerami i żyć na koszt podatnika ?