Wyświetl pojedynczy post
Spokolokoełrokoko
Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2013, 10:25
A gdzie ja napisałem, że uważam siebie za znawcę? Chyba pomyliłeś mnie z kolegą kkzzxx nazywanym niekiedy na forum "Franiem".

I tak, Guzman to jest nołnejm i nie zmienia tego to, że gdzieś tam kiedyś grał. To nie jest Beckham, aby zarabiać na nim chociaż za koszulki.
Jeżeli jednak to nie jest nołnejm to trzeba od razu zaznaczyć, że w takim razie przy nim Ljuboja to nie gwiazda, ale megagwiazda!

I takie są fakty: budowa nowej młodej Wisły to ściema pod publiczkę a powrót Białej Gwiazdy ma to tylko uprawdopodobnić i osłodzić rozczarowania w najbliższych latach. Legia też kilka lat temu głosiła hasła "nowej Legii" tylko, że Legia miała kasę, Legia miała struktury i dobrych wychowanków, Legia miała Skorżę, który mistrzostwa Polski zdobywał 1-2 lata wcześniej a nie 14-17. A Wisła co ma?
Kibice są tak spragnieni wyników, że są w stanie uwierzyć po raz kolejny w skompromitowanego i zdziadziałego trenera z archaicznym sposobem rozumowania, któremu świat nie odjechał z prędkością PKP, lecz odleciał z prędkością F-22.
Podobno rozmowy z Franiem toczyły się od roku. No chyba jednak nie. Bo potencjalny trener (trener a nie "trener") w ciągu roku zainteresowałby się co i jak i zauważyłby, że obecny skład to nie są "prawie ci sami zawodnicy co grali z bułgarskim zespołem... jak on się nazywał? Lit... Lite... Litexem".
No ale wiara kibica jest wielka i klub na to liczy...

Jak się chce budować nową młodą Wisłę to nawet niech się odpuści rok albo dwa, ale wprowadza młodych i ich ogrywa a nie rozgląda się za 30-latkami bo w obecnej sytuacji Wisły z nowymi 30-latkami w składzie nie straci się roku albo dwóch, tylko pięć albo sześć lat.
Powód: Pisałem to w trakcie tego co napisał KOMINEK i nie zauważyłem tego apelu, więc proszę o przeniesienie do odpowiedniego tematu
Ostatnio edytowane przez Spokolokoełrokoko : 14.06.2013 o godz. 15:07.
Odpowiedz cytując