Wyświetl pojedynczy post
kkzzxx
Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2013, 18:39
Koledzy jestem fanem Wisły od czasów pierwszej ery Kassperczaka czyli od Lipca 2002 od tego momentu przestudiowałem całą Historie Wisły miałem wtedy 14 lat teraz mam 25. Widziałem każdy dosłownie każdy mecz może nie wszystkie na żywo, nie które z powtórek bo wiadomo nie każdy mecz był transmitowany.
I wiecie co praktycznie oceniając obecny potencjał kadrowy jesteśmy wstanie bronić się przed spadkiem

Gerard Bieszczad- Ciężko ocenić tego bramkarza po fragmencie meczu nie wydaje mi się by był to super bramkarz ale jak pisałem ciężko go ocenić mam nadziej, że pokaże coś czym się zachwyci

Michał Miśkiewicz- widzę w chłopaku potencjał bo świetnie broni na Lini bramkowej, ale gorzej z wychodzeniem do piłki i gra nogami to lekka tragedia. Ja czuje, że może to być bramkarz na lata , ale powinien szlify zbierać w pierwszej lidze wypożyczył by go może do Termalica Bruk-Bet Nieciecza na rok czasu a ściągnął bramkarza klasy Kelemna

Gordan Bunoza-ma chłopak potencjał, ale nie na Lewą czy prawą obronę a na stopera. Mam głęboką nadzieje, że Smuda coś z niego wyciągnie bo ma chłopak parametry by być dobry obrońcą

Łukasz Burliga- nie wiem co o nim napisać lubię chłopaka ma odpowiednią szybkość, ale technikę i umiejętność ma do dupy. Na pewno nie nadaje się na obrońce ewentualnie na skrzydłowego. Ale musiał by podnieść umiejętność techniczne bo na samym jeżdżeniu na dupie niczego nie osiągnie. Lubie go ale sprzedał bym go

Osman Chávez-jest to gracz z którym wierze nadzieje na ustabilizowanie gry obronnej bo jak jest w formie to potrafi grać. Pokazał to w meczu z Ruchem tylko potrzebuje kogoś do asekuracji by wykorzystać jego potencjał. Bo jest to obrońca chyba najlepszy z jakich mamy w obecnej kadrze a całej drużyny nie wymienimy w jednym okienku.

Michał Czekaj-może super obrońca nie jest ale przy tak wąskie kadrze na zmienika nada się. Może kiedyć chociaż osiągnie poziom pechowego Jopa(z czasów jego najlepszej gry)

Arkadiusz Głowacki-może mnie skrytykujecie ale dla mnie ten zawodnik powinien zawieść buty na haku i zająć się trenerką. Czemu tak sądzę oglądałem meczu i niestety szanuje Arka jako człowieka i jako piłkarza ale niestety nie ma on już sił biegać. Nie nadąża częstą za napastnikami. Na tą chwile ja go nie widzę w drużynie

Marko Jovanović-jak przychodził do Wisły liczyłem że to będzie dobry gracz w tej chwili dla mnie jest gorszy od Burligi w obronie ja bym go się pozbył. Do tego nie widzę zaangażowania i woli walki u niego dla mnie nie jest zawodnikiem na jakikolwiek klub w Ekstraklasie.

Michał Nalepa-obserwowałem go i widzę w nim potencjał na miarę dawnego Arka Głowackiego za najlepszych czasów głowy jedynie mam nadziej, że Smuda wyciągnie z niego potencjał i da mu szanse

Damian Buras-nie ma zdania o nim by go oceniać

Michał Chrapek-chłopak ma technikę, ale musi popracować nad szybkości bo bez tego za dużo nie osiągnie bo chłopak ma możliwości jak by miał jeszcze szybkość to taki Garguła będzie mógł mu buty czyścić

Łukasz Garguła-dla mnie to jest typowy pozorant, od czasu do czasu coś mu wyjdzie i tyle. Ale ja go z Wisły już dawno bym wyrzucił.Ale fakt jest taki, że kimś musimy grać a całego składu nie zmienimy.Ale dla mnie jest on do odstrzału chyba że przy Smudzi pokaże zadziorność bo na razie jest dla mnie jednostrzałowcem czyli jeden sezon wyśmienity w Bełchatowie a potem równia pochyła w dół.

Patryk Małecki- widać, że mu Turcja dobrze zrobiła mnie gada więcej gra jeszcze niech zacznie dostrzegać kolegów na boisku to będzie super. Bo potrafi szarpnąć w grze.

Emmanuel Sarki-może mnie skrytykujecie ale dla mnie ten zawodnik bo dobrym przepracowaniu okresu podstawowego może być najlepszym graczem Wisły. Jak dla mnie nie Chrapek,Garguła itp powinien bic wolne ale właśnie Sarki. Wielu jeździło po nim nazywając go seler. Ale musimy przyznać, że jako darmowy transfer wyszedł Bednarzowi

Radosław Sobolewski-to samo co z Głowacki powinien zawieść Buty na kołek i pracować dla Wisły jak Skaut bo niestety ale już nie ta kondycja. Z jego umiejętność w tej chwili to silne uderzenia za pola Karnego, ale to za mało

Paweł Stolarski-dla mnie najbardziej utalentowany zawodnik młodego pokolenia w Wisełce widzę w nim drugiego Baszczyńskiego. Za dwa sezonu będą pytał się o niego kluby z zagranicy zobaczycie. Tylko Franek Smuda musi na niego postawić

Alan Uryga-ma chłopak potencjał tylko brakuje mu ogrania i zimnej Głowy ale będziemy z niego kiedyś zadowleni

Cezary Wilk-w tej chwili to nasz najlepszy defensywny pomocnik walczy,czasem coś strzeli. Ale na pewno dla mnie to zawodnik na ławkę by mieć go w zanadrzu na 11 jest za słaby.

Rafał Boguski- widać że stara się walczy i dla tego wobec niego mam mieszane uczucia na tą chwile zostawił bym go może przy Smudzie się odrodzi

Cwetan Genkow-powiem jedno nie chce grać dla Wisły i symuluje urazy to proste niech w*****

Michał Szewczyk- na pewno ma chłopak potencjał ale musi się ograć wypozyczyć do I-ligi

Skład wziełem stąd jaki obecnie posiadamyhttp://www.90minut.pl/kadra.php?id_sezon=83&jesien=1&id_klub=423
Odpowiedz cytując