Cytat:
|
Na napisanie postu zdecydowałem się tylko dlatego że kilka osób na tym forum, które szanuję, zdawało się nie zauważać dość prymitywnej manipulacji którą mieli nieprzyjemność doświadczyć za sprawą załączonego przez Ciebie linku
|
Nie chcę mi się czytać calej Twojej wypowiedzi ale gdzie jest ta manipulacja bo nie widzę? Filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=Vmw2cSJ7jDA
Tytuł: "Hoffman nie poprze akcji "Zablokuj Komucha"?"
Wypowiedź zamnipulowana nie jest, tytul też mówi o Hoffmanie a nie o PiSie. A na niekorzyść PiSu świadczy to, że takich ludzi jak Hoffman (czyli można powiedzieć taką małą czerwona świnkę) się w tej partii toleruje.
Manipulujesz wlasnie Ty bo jak ktoś wyżej zauważyl czepiasz się jakiegoś jednego komucha, który sobie przyszedł na kongres RN a nie mówisz o kilku komuchach z PiSu ;/ Hipokryzja
Cytat:
|
Poprosił bym o cytat bo żadną miarą takich opinii nie wygłosiłem. Napisałem natomiast, i nadal to podtrzymuję, o ubeckiej prowokacji robionej rękami "zwolenników" RN. Uważam że RN daje się w sposób absolutnie niewybaczalny "wpuszczać w maliny".
|
A ja bym prosił o zdrowy rozsądek. Skoro RN daje sie wpuszczać w maliny w sposób absolutnie niewybaczalny to jak nazwać wypowiedź Hoffmana? To jest dopiero coś absolutnie niewybaczalnego...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.